Wat doen we allemaal?

Bij Capabel bieden we een breed pakket aan werkzaamheden. Er is voor iedereen wel wat te doen. Iedere dag hebben we een gevarieerd programma. We starten en eindigen samen met de andere Samenwerkers in de huiskamer van Capabel en tussendoor lunchen we met elkaar. In de zomer doen we dat natuurlijk gewoon buiten. Benieuwd naar alle werkzaamheden? Kijk maar eens hieronder of er iets voor je bij zit.

De ijssalon

Een bolletje chocolade en een bolletje vanille alsjeblieft! Wie wil er nu niet in een ijssalon werken? Bij Capabel kun jij mee helpen ijsscheppen. En dat is stiekem best heel spannend.

Stichting Capabel werkzaamheden ijssalon Abel

Tosti Time

Laten we eerlijk zijn: het is altijd tijd voor een tosti. Verschillende tosti’s en flammkuchen worden door het team van Capabel voorbereid en gelabeld. Zo kan het keukenteam lekker snel doorwerken als ze veel worden besteld.

Stichting Capabel werkzaamheden tosti time bij Abel
Werkzaamheden Stichting Capabel schoonmaken maandag

Maandag gedaandag

Op maandag is Abel gesloten, maar werkt ons team keihard aan de schoonmaak van het restaurant. Na een hele week drukte is dat echt geen overbodige luxe en bovendien hartstikke gezellig.

Stichting Capabel werkzaamheden (9)

Even een event

Bij Abel. organiseren ze geweldige evenementen en dan is het altijd keihard werken met z’n allen. Soms, zoals bij de jaarlijkse Krokettenlunch en Pannenkoekenlunch helpen wij dan even mee.

Eet smakelijk

Luxe dineren, dat kan heel goed bij Abel. Maar dan moet het bestek natuurlijk wel blinken. Wij maken de bestekmapjes klaar en rollen de servetten. Dan snijdt het mes direct aan twee kanten.

Stichting Capabel werkzaamheden servetten en bestekmapjes

In het groen

Abel ligt prachtig in het groen aan de Grienden en de Oude Maas. En dat groen willen we graag zo houden. Wij zorgen er bovendien voor dat de trouwtuin er geweldig uitziet.

Stichting Capabel werkzaamheden terrein schoonhouden

Kleine wasjes

Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in de wasmachine. Wij zorgen voor schone en frisse doeken.  Ook handig als je straks weet hoe de wasmachine thuis werkt.

Stichting Capabel werkzaamheden keukenbrigade

Samen werken

We noemen onze teamleden niet voor niets Samenwerkers. Dat doen ze zo graag. En gelukkig is dat bij het team van Abel niet anders. We leren van elkaar en dat was precies de bedoeling.

Vers geperst

Voor het ontbijt, maar ook voor gewoon tussendoor. Bij Abel gaan er liters sinaasappelsap per dag doorheen. Dus starten we de dag vaak met zelf persen. Lekker fris toch?

Voorbereiding keuken

De keuken van Abel acteert op zeer hoog niveau en dat betekent dat ook wij bij de voorbereidingen letten op alle mogelijke details, zoals de versheid, de hoeveelheid en de hygiene.

Stichting Capabel werkzaamheden voorbereiden
Stichting Capabel werkzaamheden lunches voorbereiden

Op de kaart

Stichting Capabel staat op de kaart. Letterlijk, met onze eigen tosti! Toch doen we veel meer voorbereidend werk voor de keuken. We weten inmiddels al heel wat van de gerechten af.

Stichting Capabel werkzaamheden secuur werken

Puur & secuur

Een succesvol team bestaat uit specialisten die elkaar versterken. Samen bekijken we wie welke rol past en pakt. Iedereen in z’n kracht. En ja, we verzinnen regelmatig een nieuwe uitdaging!