Wat doen we allemaal?

Bij Capabel bieden we een breed pakket aan werkzaamheden. Er is voor iedereen wel wat te doen. Iedere dag hebben we een gevarieerd programma. We starten en eindigen samen met de andere Samenwerkers in de huiskamer van Capabel en tussendoor lunchen we met elkaar. In de zomer doen we dat natuurlijk gewoon buiten. Benieuwd naar alle werkzaamheden? Kijk maar eens hieronder of er iets voor je bij zit.

De ijssalon

Een bolletje chocolade en een bolletje vanille alsjeblieft! Wie wil er nu niet in een ijssalon werken? Bij Capabel kun jij mee helpen ijsscheppen. En dat is stiekem best heel spannend.

Veilig de bomen in

Samen zorgen we ervoor dat de materialen in het klimbos netjes zijn. We maken de helmen schoon, ontknopen de touwen en zetten de pakketten voor het klimmen klaar.

Hole in one

Niets zo vervelend als dat je golfballetje alle kanten op vliegt. Goed materiaal is voor iedere golfer heel belangrijk en dus maken wij de golfuitrustingen in orde.

Zoete koekjes bakken

Ken je die koekjes die je in restaurants of op het terras altijd bij de koffie of thee krijgt? Nou, die bakken we bij Capabel gewoon zelf. Deze Capabeltjes zijn hartstikke lekker. Proef maar eens.

Eet smakelijk

Luxe dineren, dat kan heel goed bij Abel. Maar dan moet het bestek natuurlijk wel blinken. Wij maken de bestekmapjes klaar en dan snijdt het mes direct aan twee kanten.

In het groen

Abel ligt prachtig in het groen aan de Grienden en de Oude Maas. En dat groen willen we graag zo houden. Wij zorgen er bovendien voor dat de trouwtuin er geweldig uitziet.

Kleine wasjes

Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in de wasmachine. Wij zorgen voor schone en frisse doeken.  Ook handig als je straks weet hoe de wasmachine thuis werkt.

Dat nodigt uit

’s Ochtends vroeg start een van onze teams altijd met het klaarzetten van het terras. Zo weet iedereen dat we open zijn en wordt het snel gezellig druk bij Abel. Leuk!

Vers geperst

Voor het ontbijt, maar ook voor gewoon tussendoor. Bij Abel gaan er liters sinaasappelsap per dag doorheen. Dus starten we de dag vaak met zelf persen. Lekker fris toch?

Op rolletjes

Luxe dineren, dat kan heel goed bij Abel. Maar dan moet het bestek natuurlijk wel blinken. Samen rollen we de servetten en poetsen we de messen, vorken en lepels. Bling!